Patiënten dik tevreden over ambulancezorg.

22 mei 2017
Mensen die gebruik hebben moeten maken van een ambulance, zijn over het algemeen dik tevreden over de geboden zorg voor en tijdens de rit. Ze geven die een 9, blijkt uit een onderzoek van onderzoeksinstituut Nivel onder 6600 cliënten.

Lees meer
Nederlanders waarderen Terschelling.

19 mei 2017
Voor 78 procent van de Nederlanders is Terschelling een aantrekkelijke vakantiebestemming, blijkt uit onderzoek dat VVV Terschelling door Right Marktonderzoek uit Zwolle heeft laten uitvoeren onder meer dan 2000 mensen van dertien jaar en ouder.

Lees meer
Steeds meer mensen kopen fairtradeproducten.

18 mei 2017
Fairtradelevensmiddelen doen het goed in Nederland. In 2016 kocht 69 procent van de huishoudens fairtradeproducten. In 2007 was dat nog 24 procent. Inmiddels kopen 5,3 miljoen huishoudens een of meerdere fairtradeproducten per jaar. Dat blijkt uit een onderzoek van marktonderzoeker GfK in opdracht van Stichting Max Havelaar.

Lees meer
Helft festivalbezoekers heeft gehoorklachten.

16 mei 2017
De helft van de Nederlandse festivalbezoekers heeft gehoorklachten door harde muziek. Toch geeft 68 procent aan niets aan gehoorbescherming te doen. Dat blijkt uit onderzoek van Alpine. Het Nederlandse bedrijf liet afgelopen festivalseizoen een onderzoek uitvoeren onder 3200 bezoekers van 18 jaar en ouder.

Lees meer

Bent u regionaal betrokken en wilt u dat uw mening meetelt?

Word dan panellid van het RegioNoordPanel.

Geef uw mening over (nieuwe) producten van NDC mediagroep.

Als dank voor uw medewerking maakt u elk kwartaal kans op leuke prijzen!

Horen de redacties van LC, DVHN en FD ook uw stem?

Via het RegioNoordPanel geven noorderlingen hun mening over uiteenlopende onderwerpen.